Heb je het gevoel dat je er even niet uitkomt?

Gun je jezelf een aantal nieuwe stappen?

Heb je behoefte aan begeleiding van iemand die met jou meedenkt. Iemand die je uitdaagt om naar je eigen gedrag te kijken?

Als coach maak ik graag gebruik van de interactie tussen mens en hond zodat je direct ervaart wat het effect van je gedrag is.

Ik help je bij het maken van de vertaalslag naar je dagelijks leven. Ik bied begeleiding op maat waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Naast het coachen met honden maak ik ook regelmatig gebruik van andere werkvormen waarbij de natuur een rol speelt.

Meer over mijn coachingsactiviteiten vind je op mijn website Krachtige Keuzes:

Wat eerdere deelneemsters me vertelden:

“Ik heb geleerd meer rust te vinden, en na te denken voor ik ga handelen. Mijn hond heeft mij zoveel geleerd over hoe ik in elkaar zit, en wat lijkt ze op mij!”

“De week heeft mij veel bewustwording en nieuwe inzichten gegeven in mijn gevoelens en gedrag, met name ten aanzien van mijn comfortzone.”

“Deze training heeft heel veel met mij gedaan, ik ga aan de slag met het “huiswerk” en heb nu al zin in de terugkomdag. Al met al ben ik bewuster uit deze training gekomen, heb nieuwe inzichten gekregen en ga hiermee aan de slag.”

“Naast bewustwording en nieuwe inzichten heeft de week me praktische aanwijzingen gegeven om direct met gevoelens en mijn daarop volgende gedrag aan de slag te gaan. Het is duidelijk geworden dat dit in hele kleine stapjes kan en dat het juist in de kleine dingen zit.”

“Ik kon al snel bezig met mijn kwaliteiten en allergieën. En dit door kleine stapjes te maken (we hoeven geen grote stappen te maken). We konden de diepte in, er is ruimte voor alle emoties.”

“Door de dingen waar ik tegenaan loop te delen met de medecursisten kwam duidelijk naar voren dat iedereen wel ergens mee worstelt. Ik heb geleerd dat het fijn is om te kunnen delen.“

1