Workshop: Spiegelen met honden

Kijk eens op een heel andere manier naar je hond én ontdek wat je van je hond kunt leren.

Honden communiceren door middel van houdingen, gedragingen en energie. Ze reageren op signalen die ze van mensen ontvangen.
Honden laten direct zien wat het effect van onze actie is, zij ‘spiegelen’ ons hiermee. Door in deze spiegel te kijken, ervaar je het effect van je eigen gedrag.

Programma

We starten, na een korte kennismaking, met uitleg over het spiegelen met honden bij een kopje koffie of thee. Dan gaan we met de honden aan de slag, waarbij verschillende thema’s aan bod komen. Je herkent thema’s die voor jou een rol spelen en hoe je daar in je dagelijks leven mee omgaat.

praktisch

Groepsworkshop

We zijn met een kleine groep waarbij iedere deelnemer een eigen hond bij zich heeft. Je investering voor de workshop komt op € 95,- per deelnemer.  Je ontvangt een werkboek met theorie en oefenvragen met betrekking tot het spiegelen met honden.

Data en locatie:

Nieuwe data voor de groepsworkshop volgen zodra de coronamaatregelen dit toelaten. In deze tijd is de workshop wel individueel te volgen. 

Individueel

Tijdens een dagdeel doorloop je het programma waarbij alle aandacht voor jou en je hond is. Je investering voor deze workshop komt op € 225,- inclusief BTW, werkboek, koffie of thee. Datum en locatie in overleg.

Aanmelden voor de workshop Spiegelen met honden


En nu?

Na ontvangst van je aanmelding, ontvang je een bevestiging.


1